10. 11 2005

Kaupungininsinööriä tapaamassa

Kaupungin johtoa ei valtuutettukaan pääse helposti tapaamaan. Sain kokea sen vieraillessani kaupungininsinööri Risto Laaksosen luona yhdyskuntapalvelujen bunkkerissa, jonne minut ohjattiin kaupungin virastotalolta. Yhdyskuntapalveluissa pidettiin perin omituisena, että joku haluaa tavata kaupungininsinöörin. Lopulta kuitenkin löytyi virkailija, joka johdatti minut monen lukitun oven läpi Laaksosen työhuoneeseen. Istuin odottamaan ja kuuntelemaan, kuinka käytävillä supatettiin vierailustani. Lopulta Laaksonen saapui. Tein häneen ilmeisesti lähtemättömän vaikutuksen kaatamalla huoneessa olleen tuolin.

No, asiani sain kuitenkin perille. Vein kaupungininsinöörille valokuvia pitkistä portaista, joita pitkin on mahdotonta päästä ylös lastenvaunujen kanssa. Talvikunnossapitoakaan ei ole. Asia on ongelmallinen, kun kyse on lasten päiväkerhoon ja tarhaan johtavista portaista. Lasta kuskaava mummo joutuu aina odottelemaan portaita käyttäviä työmiehiä, jotka sitten kantavat vaunut ylös.

Toivottavasti Laaksonen tarttuu toimeen ja portaisiin saadaan luiska!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.