02. 12 2005

Aloitevaltuusto

Nyt olen ollut valtuutettuna niin kauan, että ensimmäinen aloitteeni ehti valtuuston käsittelyyn toissailtana. Se sattui kokoukseen, jossa ei juuri ollut muita asioita: aikaa oli varattu keskustan osayleiskaavan käsittelyyn, joka kuitenkin viime metreillä päätettiin siirtää tammikuuhun. Kaavan yhteydessä pitäisi tehdä varaukset pikaraitiotielle ja aihe on kuohuttanut poliittisia piirejä paljon.

Kun nyt kerran kokous oli eikä mitään isompaa, istuttiin ja puhuttiin sitten aloitteista poikkeuksellisen pitkään. Minulta oli käsittelyssä aloite, jossa vaadin julkisen kaupunkitilan kaupallisuuden vähentämistä. Olin tyytymätön saamaani vastaukseen ja koetin lähinnä vihreiden ja oman ryhmäni tukemana palauttaa sitä uudelleen kommentoitavaksi. Demarit ja kokkarit vastustivat palautusta. Sivuillani aloite ja pitämäni puheenvuoro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.