22. 03 2006

Aloite Ruskon metsien siistimiseksi

Valtuustoaloite 22.3.2006

Ruskon alueesta on paikoitellen tullut kaavoittamaton kaatopaikka. Pienten teiden varsilta, teollisuusalueiden liepeiltä ja ihan metsistäkin löytyy hämmästyttävät määrät romua. Sohva on mukava olohuoneessa, mutta esikaupunkialueen metsiin se ei kuulu. Ongelmaa havainnollistaviin valokuviin voi käydä tutustumassa osoitteessa http://www.uta.fi/~ik57579/ruskonroskat.html. Huonekalut ovat lähinnä esteettinen haitta, mutta alueelle on jätetty myös pieniä ongelmajätevuoria, esimerkiksi kodinkoneita ja akkuja.
 
Kaupungin välinpitämättömyys romujen korjaamisesta rohkaisee uusia kippaajia. Se myös asettaa alueet eriarvoiseen asemaan: millainen meteli nousisi, jos ihmiset ottaisivat käytännöksi jättää autokuormittain vaarallista tavaraa vaikkapa Tammelantorille! Miksi laitakaupungilla sallitaan toiminta, johon keskustassa puututtaisiin oitis?
 
Esitän, että kaupunki ryhtyy pikaisiin toimenpiteisiin Ruskon metsien siistimiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.