21. 07 2006

Loppu rikoksille ihmisyyttä vastaan

Israelin pommitukset Libanonissa ovat surmanneet jo satoja ihmisiä. Sadat tuhannet ovat joutuneet pakolaisiksi. Maanviljelys ja lääketuotanto on tuhottu. Mikään ei oikeuta Israelia tappamaan ja tuhoamaan lukemattomien viattomien ihmisten elämää.

Maanantaina 24.7. osoitetaan mieltä Libanonin ja Palestiinan rauhan puolesta. Helsingissä kulkue kokoontuu Kiasmalla klo 17. Tampereella on mielenosoitus Hämeenpuiston tapahtuma-aukiolla Metson vieressä myös klo 17.

Vein tänään poliisille ilmoituksen Tampereen mielenosoituksesta. Jälleen kerran minulla oli kova työ valistaa viranomaisia siitä, että mielenosoittamisesta ei todellakaan tarvitse maksaa poliisille eikä mielenosoitusta varten tarvitse täyttää erillisiä kaavakkeita. Meillä kun ei – ainakaan vielä – tarvita lupaa mielenosoittamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.