05. 01 2007

Seksityöntekijöiden ihmisoikeudet edistyvät

Lyhyesti, hyviä uutisia seksityöntekijöiden ihmisoikeusrintamalta:

1. Tampereella (elokuussa hyväksytyn aloitteeni pohjalta) aloitetaan syksyllä 2007 ensimmäisenä Suomessa sosiaali- ja terveyssektorin johdonmukainen kouluttaminen seksityöntekijöiden kohtaamisessa.

2. Pro-tukipiste sai Raha-automaattiyhdistykseltä rahoituksen, jotta se voi perustaa satelliitin Tampereelle. Kyse on ensimmäisestä kerrasta, kun tukipistetoimintaa kokeillaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

3. Tänään kävin Sallin ihmisten kanssa Palvelualojen ammattiliitossa kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia. Vaikka tapaamisessa ei sovittu mitään konkreettista, päivä on historiallinen: keskusteluyhteyden avaaminen on vienyt lähes puolitoista vuotta. Nyt kahviteltiin hyvässä hengessä, ja mielestäni niin PAM kuin Sallikin ovat nyt aamua viisaampia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.