15. 09 2010

Aloite kevyen liikenteen alikulusta Rukkamäentielle

Valtuustoaloite 15.9.2010

Härmälän tai Multisillan suunnasta Peltolammin kouluun tulevat lapset joutuvat ylittämään vilkasliikenteisen Rukkamäentien. Erityisen vaarallisen matkasta tekee se, että tiellä on paljon myös raskasta liikennettä.
 
Tien alittava kevyen liikenteen tunneli mahdollistaisi turvallisen kulun ja olisi helposti toteutettavissa maastoon.
 
Samassa yhteydessä voitaisiin Rukkamäentien ja radan väliin rakentaa parkkitilaa, jolloin koululla käyvät iltaharrastajat saisivat pysäköityä järkevästi – nykyisillä järjestelyillä koulun parkkipaikalle pääsy edellyttää koko Peltolammin asuinalueen kiertämistä ja aiheuttaa siten turhaa liikennettä.
 
Siten esitämme, että kulkua Peltolammin kouluun kehitettäisiin rakentamalla kevyen liikenteen alikulku Rukkamäentielle ja järkevöittämällä autojen pysäköintijärjestelyitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.